חדש במפעל – מחלקה לייצור שוקולד חלב

עד לא מזמן הצטיין מפעל אינטרגאטה בייצור שוקולד פרווה. לקראת סוף שנת 2018  נפתחה מחלקה חלבית ומגוון אפשרויות הייצור גדל לאין ערוך

חברת אינטרגאטה מסתכלת קדימה כל הזמן. מעבר לפיתוח המוצרים העשיר גם כפרייבט לייבל של החברה וגם עבור מפעלי המזון השונים בארץ איתם מפתחים מוצרים נוספים, עשתה אינטרגאטה מהלך עסקי נוסף ופתחה מחלקה לייצור שוקולד חלב. לשם כך נרכש ציוד חדש, הקיים שודרג לקליטת פס הייצור החדש. החברה מייצרת מגוון גדול של ממרחי שוקולד שבבסיסם ניתן בנוסף לשוקולד אמיתי גם אבקת חלב. הממרחים מיוצרים בצבעים שונים, טעמם עשיר ומגוון. המוצרים מיוצרים גם כממרחים וגם ככפתורי שוקולד.

הייצור מיועד לשוק התעשייתי ולקמעונאים.

 

0 תגובות

השאירו תגובה

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *